Den som söker, den letar och den som hittar den finner!


Huvudet upp och fötterna ner!

Det knallar och går, det är lika, jämna plågor, man får vad man förtjänar, det kunde ha varit värre, som man bäddar får man ligga!

Klyschor i all ära, men är de verkligen så klyschiga? Är det inte bara "kloka ord" som missbrukats och nyttjats lite väl ofta och med lite för dålig eftertanke?

*ler*

Listan kan ju göras hur lång som hellst, men det låter jag bli en kylig men vacker och solig dag som denna!

Adjö!



En träningsblogg dagen till ära!


 

Det är då väll "tur"!

Ja, visst är det tur att det inte går att köpa sig en bra kondition och en vältränad kropp! Hur många skulle då inte sluta träna och falla för fåfängan?


*ler lite fundersamt*


Det sägs vara svårt att bromsa sig ur en uppförsbacke och det måste vara en sanning, det går liksom inte att vila sig i form. Iaf så funkar det inte för mig hur jag än försöker!


*asg*


Bas spinning med Stefan C 45 min!

Jag tjuvstartade redan kl. 0630, så när passet började kl. 0700 var jag redan behagligt uppvärmd!


01:03:47 blev min totala tid i sadeln

00:36:46 blev tiden som ligger i mitt "rätta" träningsintervall, mellan 70% och 90% av maxpuls. Tiden över 90% vet jag inte, men det var ofta och jag uttrycker mig så!


147 i medelpul


182 i maxpuls


Allt detta skulle innebära 681 kalorier och här sitter jag och knaprar på lite vika bröd utan pålägg

Räkenskapens dagar är här nu och det är skönt att komma in i rutinerna igen, fest och glam i all ära, men vardagslivet är ändock det som är det behagliga när allt kommer omkring!



Att bekräfta mig själv- att ställa höga, MEN rimliga krav!


Personlighetstest!
Är detta verktyget jag saknat?

Det tror jag verkligen att det är, en nyckel, ett verktyg, en knuff för att ta nästa kliv på livets stege!
 

" Action speak louder then words"

Det är både väldigt spännande och omtumlande att träffa en människa som med hjälp av sina färdigheter kan se så väl rakt in i mitt inre, först kändes det som han kunde se igenom mig, men idag tänker jag att han hjälpte mig att sätta ord på en massa saker som jag mer eller mindre redan visste, nu blev dom uttalade och satta på pränt och det är väldigt nyttigt för mig!

Jag har funderat en hel del på vad som skapat mig till just den jag är och varför!

Mönstren börjar klarna och jag kan se sammanhang och det är med glädje som jag kan få ytterligare pusselbitar på plats. Fortsätta min slingrande stig genom livet på väg till att bli en helare människa än jag varit, ständig förbättring innebär också att jag måste acceptera mig själv, respektera mig själv och älska mig själv lite mer.

Hur svårt kan det vara?

Med en högre självkänsla och rimliga krav på mig själv kan jag själv bekräfta mig bättre och behöver inte lika mycket bekräftelse från andra! Det blir lätt en energiläcka när jag skall ge så mycket för att få "så lite"!

Jag tror också att en högre självkänsla innebär att jag inte tonar ner mig själv lika mycket, kanske blir jag lite mindre försiktig också! En annan fördel med stigande självkänsla är att jag blir betydligt mer "stabil" och inte lika lättledd när jag vet mitt eget värde och vart jag vill.

Vet jag vart jag vill så kommer jag också att våga mer och min svär, mitt "skyddsrum" kan bli mer öppet!!

coolt!!

*ler*



Slutsats!
Eftersom jag inte vet hur jag skall göra för att få en bättre självkänsla så tänker jag bete mig som om jag hade det, börja bakifrån, det borde vara som en matematisk formel, saknas ett ingångsvärde, men jag har produkten och ett av ingångsvärdet, måste det andra värdet komma av "sig själv"!


I Vikingalan, händer ibland.....


Lavasten och mossa!
Vilken storslagen natur och vilket landskap. Så karjt och öde, dystert och regnit. Just som som jag tänkt mig att Island skulle vara!

*ler*


Jag gillar verkligen Island, dit vill jag åka igen, dit ska jag åka igen!
Morfar sa någon gång att han skulle vilja åka till just Island, det blev inte så, men jag kom iaf dit i början av September iår!

  



Det är ett annorlunda och märkligt land, där forntid och dagens morderna samhälle möts i en "salig blandning".
Det skapar något som jag aldrig skådat tidigare.

 

Vi färdades genom de månliknande landskapet längs spikraka vägar och såg bergen i horizonten komma och gå, såg vattenågan stiga ur marken som ur en skorsten.......

  



Vi badade i varma källor med turkost och behagligt varmt, nästan hett, vatten med hög salthalt. Regnet hängde i luften och det blåste kallt. +9 grader ute, men i vatnet var det säkert närmare 40!

  

Solen är på väg upp igen.



Inget att skriva om! Det är bra!


Det är bra!

När jag inte har så mycket att reflektera öve är livet enkelt, och det är just så det är nu, som i ett behagligt stiltje glider jag fram och trivs rätt bra med tillvaron.

*ler*

Samtidigt känns det lite tråkigt, men det är bara att vänta och se som gubben Pettson sa!

Kan ju ses som en "mognadstid", när en massa pusselbitar har fallit på plats och andra väntar på att göra det.

Adjö!



RSS 2.0