Dag 55 Lyxhelg

Underbart sägs vara kort- bäst att njuta när det varar!
Vilken lyxhelg jag upplever, fasiken va bra jag mår när jag lever i tiden som finns här och nu! *ler glatt* Verkar vara min stora prövning, att lära mig LEVA och det just nu! Enda nackdelen är att mina ord tystnar dessa stunder. *ler*

"Underbart är kort och tråkigt varar länge"  skrev någon, jag tror denne någon har fel!

*ler*


(Tyst, tyst, var bara tyst, säg inte ett ord.....)

  

  
(Det är skönt att vara tyst tillsammans)

Att vara tyst!
Det är en gåva att kunna vara tysta tillsammans, tysta utan att det är tyst. Behagligt att vara tysta........."sssshhhh"


Dag 54 Gamla meriter

Vem kan leva på det?


Meriter är som kondition, det är en färskvara som man alltid måste kämpa för att behålla och förhoppningsvis förbättra! Som livet själv, det blir tråkigt om man slappnar av för länge, för en kort stund, som motvikt till de motsatta så låter vilan sig avnjutas och behaga! BALANS är ordet, BALANS är vad som är viktigt för att må bra. BALANS betyder inte alltid "lagom", bara svängningarna är ungefär lika stora åt båda hållen så blir det BALANS.

*ler*

Dag 53 Gårdagens Spinning

60 minuter medelspinning- Uppladdning inför söndagens Vasaloppsspinning 08.00- 12.30!
Siffror som seden bjuder!

Tid med klockan påslagen 01:13:57

Tid i min träningszon 00:35:19

Medelpuls 141

Maxpuls185

Kalorier 733


Vila
Thaimat, trevligt sällskap, kaffe och semla, Sova säng, säng, säng!!

*ler glatt*

Dag 50, 51 och 52 Sportlov i Buan

Skidåkning, snötyngda furor och kexchoklad!
Några dagar sportlov, så som de var förr, när jag var liten. *ler*
Vilka dagar! Pulsen sjunker när jag kommer upp till vår fäbodstuga och det är ingen match att sova 12 timmar / natt! *jäääsp*
 Svårt att hålla sig vaken när det mörknar ute, varför plåga sig när sängen är så inbjudande, sval och skön ligger den där och väntar, lockar och pockar....kom och lägg dig nu!!!!
Tänk va skönt det vore att få sova....*ler*

Mysigt att ligga brevid junior i utdragssofan och lyssna på Pettson och Findus, på deras bestyr i potatislandet och om nysatta köttbullar som O- finns. *ler* farmor sitter uppe och stickar, eldar i vedspisen och det sprakar så gott och trivsamt. Somnar till detta och vaknar till detta. Livet är enkelt i Buan, finns inte så mycket att fundera på så det ger mig en massa tid att fundera på.


*ler*

(Imma på insidan av fönstrens nederkant och sprak i spisen....SPORTLOV!!)



(Är det inte vackert så säg)

  

  

   
(Fornstora dagar som snart ingen minns!)

Förr i vala!

Måste inte vintern ha varit mörk och lång förr? Innan det fanns elström och varma hus att bo i, innan det fanns duschmöjlighet och plogade vägar? När man behövde bära både in och ut vattnet och hämta ved? Jag skulle nog ha gruvat mig ganska mycket om hösten, nu hade dom nog mycket annat att fundera på som var viktigare än detta! Skulle maten räcka till folk och fä?

(En lykta som lyser upp nattmörkret)

I fädernas spår!

Måste nog säga att det är så det känns att skida fram på träskidor, iförd Nokiastövlar längs dessa skidspår, där generationer före mig åkt och förundrats över den vackra naturen och livets små nycker, lätt att känna tacksamhet och glädje för att få "vara med". Vi tog oss en tur till Bergsslagstugan i Gyllbergen, fikade, skrev i gästboken och for åter till vår stuga i fäboden.


(Stakning även i medlut..*ler*)

  

  


(Skidturens mål för dagen var denna värmestuga djupt inne i Gyllbergets slumrande orörda storskog)


Soliga dagar och stjärnklara nätter, bara som det kan vara om vintern i Buan! *härligt*
Sportlov att minnas!

(Rofyllt *ler*)

Tack Buan!!


Dag 49 När gamla sår svider!

Om att reda ut stormar och läkning av själsligasår!
Kroppen minns och när jag "berör" dessa ställen där blåmärkena för länge sedan försvunnit från, kan det fortfarande göra lite ont, vilket förvånar mig!
Antar att enda sättet att hjälpa kroppen i sin läkningsprocess är att ge den värme och lagom beröring. Sakta men säkert kan jag sedan "belasta" dessa punkter mer och mer för att bli ännu starkare än innan "skadan".
Att sitta inaktiv gör inte skadan bättre, inte heller att köra för hårt till en början.

*ler*
 
Det är som med trollen,
lyft upp dem i dagsljuset och dom förminskas, förtvinar, försvinner och lämnar endast "klokhet" efter sig!

I skymningslandet när snön ligger djup där ute och ljusen brinner härligt.
Det är dags för lite piratspel med farmor och junior.

*ler glatt*

Dag 48 Oväntat besök

Oväntat besök och ingen Gevalia!
Ovanliga val, svåra val, viktiga val! När är man vid "vägs ände"?
Kan man tvinga sig själv att ta ett beslut utan att vara framme eller är man framme när man kan tvinga sig att göra ett val?
 
Ju mer jag tänke på saken och vrider på frågan så blir jag säkrare på att det krävs att svaret måste få mogna i princip klart innan mållinjen kan korsas, kanske funkar att skjuta fram skidspetsen strax innan mållinjen för att tjäna några sekunder, men gör man det för tidigt faller man lätt, snubblar, blir liggande och "tappar" en massa dyrbar tid!

*ler lite fundersamt*

Enkelt uttryckt så tror jag att man VET när man är där, men det är lätt att tro att man är framme många gånger, dels för att man så gärna vill och dels för att man inte har något 100%- igt att jämför med!
På något vis är man alltid "grön", även fast man har en mer eller mindre välpackad rygga!

Styrkan i tron!
Styrkan i tron kan vara så svår att hitta, den låter sig lätt överskuggas av rädslor, men den finns där djupt inne om man tror på den och vågar lita på att den finns. Den smakar underbaet när man väl känner smaken av den, det är i sådana stunde man skall lära sig att kännaigen dess ansikte för att lätta kunna återskapas i svåra stunder!

Stilla tankar i en snöig fäbod.
*ler glatt*

Dag 47 Så blev det fredag….igen!

Den andra av veckans två dagar. *ler*

Måndag- fredag, måndag- fredag, måndag- fredag. Känns som det är något som upprepar sig i mitt liv. Det sägs att det "går fort när man har kul", om jag väljer att se det så, så måste mitt liv vara väldigt roligt, för veckorna går så fort. Nyttjar jag min tid här på jorden på viset jag verkligen vill? Hur vill jag leva mitt jodeliv? Ibland undrar jag om jag bara leverpå och låter dagarna gå, kommer jag att vakna en vacker dag och undra varför jag inte gjorde annorlunda? Hoppas inte så! *ler*


Fredag

Idag är det alltså fredag, jag vaknade av en sång på radion som fick mig att bli glad och pigg. Thomas Di Leva  "Ingen kan köpa livet". Det kändes tryggt att vakna till denna kloke mans tankar. Ingen kan köpa livet, den insikten ger mig en behaglig och varm känsla i kroppen, jag gör nog ganska rätt som lever mitt liv som jag gör. Det finns ingen mening med att jaga livet, för det går inte att köpa iaf! *ler* Han har skrivit mycket klokt den mannen. Tänk att få lära känna honom, vilket utbyte vi skulle kunna ha av varandras tankar om livet. *ler lite stilla*


98% av maxpuls

45 min medelspinning med Sara. Hittade en inställning på cykeln som fick det att gå lite tyngre, HÄRLIGT!! *ler nöjd*


00:58:46 med klockan påslagen


00:26:06 i mitt träningsintervall (70-90% av maxpuls)


Hur mycket tid över detta intervall vet jag ej, men en hel del! *sss*


142 i medelpuls


190 i maxpuls (vilket skulle motsvara 98%)


596 kalorier


Kanske måste höja min maxpuls lite, nu är den inställd på 194.

Enligt denna sida skulle min maxpuls vara 210- (0,5x36)= 192. Skulle vara kul att göra ett riktigt maxpulstest.



Blodgivare!

Japp, så var det då bokat, igen. Senast jag gav blod var 2005, men nu ska det bli av igen. Bokade vi nätet och bad att bli uppringd, tydligen hade jag missat att ange ort, för dom ringde från ARVIKA *asg* Det måste väll vara första orten i alfabetiska ordningen da, hon undrade om jag inte ville ge blod på hemmaplan istället. *ler igen*

Här kommer en uppmaning till alla som kan ge blod. GÖR DET NU!! Du vet aldrig när du själv eller någon nära och kär kan behöva en "skvätt". Glöm inte att välja rätt ORT bara. *skrattar*



Trevlig helg!!


Dag 46 Föräldramöte


Stolt fader
Kan jag bli annat med en sådan son. *ler* Jag blir såå otroligt glad och stolt när jag får höra hur "fröknarna" berättar om min son och hur duktig han är, när jag ser hur det lyser i deras ögon när de återger vad han gör och säger. Allt för lätt att glömma detta när det är vardagskvällar och vi båda är trötta, men just nu minns jag och jag hoppas att du skall vara lite stolt över far din, iaf ibland. *ler* Var jag såhär klok när jag var i din ålder? Har svårt att tro det själv. Men det är klart, du brås ju på far din i mycket, så det måste jag ju ha varit. *asg*

God afton!

Dag 45 Sushi och stort finger. *ler*

I efterhand
En hel del av mina egna blogginlägg kommer till i efterhand, hur ska jag hinna skriva alla dagar? Hur hinner ni andra? jag börja få "blogg ångest" *ler lite matt* Är jag fast i blogg- träsket och kommer att slukas helt okontrollerat av detta? Dags att ta befälet över min egen blogg!! *ler*

Onsdag
Nåväl, sonens magsjuka blev kortvaig och glad är jag för det, både för att jag tycker så synd om honom när han är sjuklig och inga krafter har och dels för att jag fick förbli frisk själv. Tack!!

60 min medel spinning med Sara efter jobbet. Har ändrat inställningar i min pulsklocka, fick minska min vikt med 4 kg, nu väger jag blott 65 kg, nu vill jag inte bli lättare, sist jag vägde så lite var nog 1994 efter lumpen, fast konditionen är nog ännu bättre nu, kanske i bäst form någonsin i mitt 36 åriga liv?!

01:14:54 med klockan påslagen

00:37:30 i min träningszon

139 i medelpuls

182 i maxpuls

727 kalorier

Efter detta, en trevlig stund i bastun, sedan iväg mot Medväga!

Bilen
Vilket liv jag lever som "måste" utnyttja tiden i bilen mellan Falun och Borlänge för att ringa mina nära och kära, kan någon ge mig några timmar mer på varje dygn, eller skall jag bli bättre på att prioritera? Man hinner det man vill, visst det är en sanning!

Sushi
Gudars skymning va gott med sushi, me and A i mitt kök! Sedan iväg igen, mellanlandade hos syster & Co, Lillmannen var i sitt livs form och bjöd på många skratt, tack lille V, vilken going du är. *ler glatt*

Dagens betraktelse
Den riktigt djupa och härliga lyckan är så flyktig och stannar blott några få sekunder åt gången, men ack så gott den smakar i mitt hjärta, känslan är svår att återge, som ett sorts lyckorus som rusar genom kroppen. Denna gång gick jag från Friskis i Falun mot bilen i parkeringshuset, fortfarande varm i kropp och själ av den nyligen avslutade bastun, det snöade lätt och jag var skönt trött i benen, helt plötsligt slog det mig bara, vilken lyckost jag trots allt är, att just jag kan ha det så bra och må så behagligt skönt, mitt liv är ju riktigt bra. *ler* Jag känner mig tacksam och ödmjuk mot livet själv, mot det stora, tack för uppkopplingen!

Dag 44 Vilopuls

Tisdags morgon kl 0700
Ligger fortfarande kvar i sängen, är hemma med sjuk son! har börjat kolla min vilopuls, när jag räknat själv och tittat på klockan låg jag strax under 60 för en vecka sedan. Nu kollade jag med pulsklockan och fick 52. Måste väll vara rätt bra? Igår kväll när jag satt helt stilla och var rätt trött lyckades jag komma ner i 48, men så fort jag vred huvudet ökad pulsen. *ler*


(Polar mäter min puls! *ler*)

Hjortron
Hjortron på gröten en tisdagsmorgon, det är att förgylla en vardag, sätta lite guldkant på livet mitt! Smarr!! *ler stort* Tänker på sommaren, tänker på hjortronmyrarna i Buan, tänker på lukt av sommarvarm tallskog och fraset av mina skor i lingonriset, tänker på de öppna stora myrarna och ensamheten en molning och varm dag i juli. Längtar verkligen dit nu,  det svider lite i hjärtat av saknaden när jag tänker på sommrar som förlöpt. *tid för eftertanke*  Meeen, det är inte slut på vintern än. Många fina skridskodagar väntar och en fin vår! Sedan kommer det en ny sommar, en sommar som jag kan forma som jag vill, till det bästa. Hur var det nu? Vart skulle jag leva? I det förflutna eller i framtiden? Nej NU!


(Gyllene minne från solig sommar)

Dag 43 Måndag och -11 ute

Rivstart!
Min dag började med en rivstart, vaknade lite väl sent mot planerat, på 5 min var jag ute i bilen och påväg mot Falun och Friskis 45 min basspinning, puh!! Vaknade inte förrän jag var framme tror jag. *ler* Vilken start på dagen. *ler igen*

00:53:18 med klockan påslagen

00:27:21 i min träningszon

137 i medelpuls

182 i maxpuls

527 kalorier

Trötta ben! *ler skönt*

Efter denna start var det gott med en smarrig frukost på Friskis, det var jag verkligen värd!

Tidvis
Lars Winnerbäck/ Daugava

tid har förlöpt

dagar har gått

månen har vandrat sin väg

genom vitt och svart och grått


jag har saknat ditt skratt

jag har saknat ditt hår

jag har saknat att ringa ibland

och berätta om hur det går


det har tidvis gått bra

tidvis har skakandet lagt sig

ibland har jag vaknat på morgon

och gjort det jag ska


men jag har saknat din hand

har saknat din röst

ensamma dar har jag saknat ditt huvud

mot mitt bröst


*


somliga dar

tar jag in vad jag hör

det går kvällar ibland när jag inte

ens undrar vad du gör


det är ibland som förut

ibland har jag känt att jag duger

jag har hämtat och samlat ihop

nog med kraft att gå ut


jag ser dig fortsätta nu

med varsamma kliv

jag ser dina drömmar sakta lossna

från mitt liv


*


jag har saknat en vän

jag har varit på krogar och barer

det har hänt att jag ljugit och sagt

att jag måste gå hem


jag har saknat din röst

nu har du en ny

ännu okända nätter ruvar

i väntan på att gry

God afton!


Dag 41 och 42 Solsken och skridskor

Stakåkning!
10 mil skridskor i helgen, solsken och fika, ego helg!! Vilken helg och vilken härlig åkning på Runn och Ösjön. *ler* Vad gör väll kalla nätter när dagarna är underbara? Kan inte sluta åka, jag bara vill "ha" mer och mer!

Ståpäls!
Får man inte ståpäls av detta är man ingen riktig man. *ler* Glöm inte att höja ljudet riktigt ordentligt nu. NJUT!!

Hans Dalbäck Golf RSI

Hans Dalbäck Golf RSI 1200 hp

Hans Dalbäck Golf IV

Han kan Bölängegrabben vill jag mena. *ler*

Dag 40 Solsken

En lyxfredag
En kylslagen fredag kl 10 när kvicksilvret visade på -15, solen höll på att bryta fram och isen var tom på folk tog vi en skön tur i kylan. 3 mil, god fika och stelfrysna tånor! *ler*


(Vackert!)


(Plogade banor)

  

  

  
(Lite av varje. *ler*)

Det var en härlig tur att minnas, ska åka både i morgon lördag och på söndag, kan inte få NOG!! *ler glatt*
Trevlig afton!


Dag 39 Tid!

Vad är tid?
Det är en fråga som jag grunnat på nu några dagar! Vad är igentligen tid? Klockan är ju bara som en sorts "hastighetsmätare" som visar att tid passerar. Men vart tar tiden vägen, den som har passerat? Den finns ju inte kvar någonstans. Vart finns tiden som ännu inte passerat? Den finns ju inte heller!? Alltså finns bara den tid som är just NU! En ganska skruvad tanke som nästan gör mig lite yr....eller upprymd. *ler* Det finns bara en enda liten sekund, den som är här och nu. Det går ju att säga att något skedde nyss eller ska ske om en stund. Men det är ju inte samma sak som att det finns en massa tid, det finns bara den tid som är just NU!

Allt detta får mig att tänka på vart vi lever, det är som med tiden, vi lever här och nu. Varför går vi då och tänker på det som varit så otroligt mycket? Självklart för att dra lärdom, men det som varit finns ju endast kvar i form av minnen och alla bär sin egen sanning av det som var, mycket beroende på hur vi packat vår rygga under åren. Att säga att det bara finns en sanning måste då vara fel, en massa gråskalor mellan svart och vitt, hur ska det kunna bli en sanning? Det går ju så vitt jag inte vet att backa bandet och uppleva det som var igen. Inte heller kan vi snabbspola framåt. Dit kommer vi om vi överlever den tid som skall passera genom de lilla nålsögat som är sekunden som är här och nu!

Framtiden!
Borde man inte fundera mer på den tid som inte blivit till än, framtiden alltså, det kommer förhoppningsvis att ske och den går att påverka när den väl är här, innan den kommer till mig kan jag bara planera, med inte förändra den, det har jag bara en enda sekund på mig att göra.

Som vattnet i en stilla flod!
Kanske blir det lättare att tänka sig tiden som vattnet i en stilla flod som flyter fram, där just nu är som styråran i en kanot vilken vi färdas i. Styrårans placering i vattnet är just nu, den ger spår i vattnen för en kort stund där den nyss passerade, men ganska omgående försvinner spåren och vattnet återgår till sin ursprungliga form, för alltid i glömska, som om inget inträffat, som om styråran aldrig passerat!  Ju mer jag tänker i dessa banor förstår jag att tiden jag skall leva i är NU, just NU!

Dag 37 och 38 Bara jobb!!

Som bortblåsta.
Ja, det är dom verkligen, knappt som dom funnits i mitt liv, bara en massa jobb och sena kvällar med mer jobb! Inte så att jag klagar, jag trivs ju riktigt bra och får mer än vanligt gjort och det glädjer mig!


Dag 36 Första av veckans två dagar

Det är måndag morgon....igen!
Mina veckor verkar bara bestå av två "stunder" och det är måndag morgon, när allt skall rassla igång igen och det är fredagkväll och jag sover i soffan....sedan börjar det om igen....*ler lite matt*

Blodbad, en stupad!!
Ja, det skulle man kunnat tro när jag tittade mig i spegeln efter att varit hos tandis nu i morse, hon grejade, slipade, borstade, putsade och fäjade så jag fick knyta nävarna för att inte klippa till henne.....men rent blev det iaf. Nu förstår jag varför man får en "haklapp" när man är hos tandis, det kan skvätta både det ena och det andra....*ler lite, men bara lite*

Inga hål och skapligt borstat, MEN det kan självklart bli bättre...!! Jag började med tandtråd när jag fick min tid, tänkte att nu skall jag inte få höra samma gamla vanliga tugg om TANDTRÅD!!!!! Men tror någon att jag höll i? NEJ, började i panik i morse igen, då var det ju så dax! Bildbevis fines EJ!!

En tiger!

(Var vad jag fick med mig hem från skolan idag....*ler*)

Dag 35 Spikning och skridskor

Vinden blev en övervåning!
Vinden som försvann och blev en övervåning! Tja, det närmar sig och ska väll bli klart nu någon gång, tråkigt att allt skall sitta i kosingen bara. Undrar vart jag kan köpa en sedelpress eller ska jag gifta mig rikt månne? *ler*


(Allrum med utsikt mot bergen...)

 
(Sart återstår bara tapeter och trägol av någe slag)


(Badrum med både dusch och badkar)


(Här blir det inbyggd wc-behållare enligt Säker vatteninstallation Badkar till vänster)

Sportfältet
6 varv å delvis plogad och spoladrundbana på 1350 m blir ungefär 8 km. Vi knöt skridskorna och åkte varv på varv på Sporfältet. Häftig upplevelse, som att åka skridskor på en cykelbana, helt klart värt ett besök. Det blåste rätt kallt och vi blev lite frusna så fikat som jag tog med fick följa med hem igen.

God natt!
Blev det ganska tidigt, somnade när jag läste saga strax efter 20 och vaknade vid midnatt och undrade vart jag var....*ler*

Dag 34 Lördag och snöväder

Snön faller och vi med den!
Skidåkning i Mellsta i "ickespår" gick fint, några vurpor blev det men enligt E så var det både rekord i antalet varv och i antalet icke inträffade vurpor, så då får vi vara nöjda! *ler* Det är tur att jag har min älskade son med mig, min egen teknik är usel, så det känns bra att ha "någon att skylla på" när jag inte åker lika fort som vissa andra. *asg*


(Det gick nästan lika fort att resa sig som att trilla....)

 
(På benen igen!)

Efter 10 km bar det hem igen, men denna gång i bil. *ler*

Om aftonen den sköna!
Pizza bak i köket tillsammans med A! Kyckling och banan pizza med skinka och curry! E ägnade sig åt TV´n och hade knappt tid att äta när det var klart.....


(Smarrens!!)

 
(Han satt iaf så pass länge att han blev med på bild. E alltså, pizzan, den låg still....*ler glatt*)

Eurovisionsslagerfestival, del 1!
Vilken låt vann, rätt eller fel? Helt klart FEL låt i mitt tycke, men så verkar det oftast vara, min musiksmak och resten av svenskarnas är inte riktigt i paritet med varandra. Kan kvitta, det är ju mestadels dravel på tv nu för tiden. Tacka vet jag FÖRR !! *ler stort*

Dag 33 Det är fredag

Och det har snöat ute (var annars? *asg*)
Blev inte så lång sömn som planerat, så nu börjar "den vanliga" fredagströttheten blandas med slöhet, måste koka och laga lite i köket innan jag slöar till allt för mycket. *sss*

Demia
Äntligen har jag tagit mig i kragen och fixat centrallåset på bakluckan på pärlan, ganska värdelöst att ha en kombi men inte kunna öppna bakluckan, inte utifrån iaf. *ler matt* Men nu är det fixat, kabelbrott på två kablar, helt av så det var enkelt att hitta och jag som gått och dragit på detta och svurit!!

Dag 32 Träning

Spinning på Friskis!
75 min medelpass. De vanliga uppgifterna följer nedan:

01:51:58 Klockan påslagen

01:00:45 i min pulszon

145 i medelpuls

187 i maxpuls

1219 kalorier

Trötta ben med mjölksyra, skönt!! *ler*

Hantverkarn
Han fick göra ett besök hos A, fixa det sista på uppdrag "renovera blandare i kök och badrum". *ler* Som "tack för hjälpen" lagade A en supergod måltid och till detta serverades ett glas rött. Vi la oss tidigt för att vara pigga i ottan. *ler*

TREVLIGT!!

Adjö och trevlig helg!!

Dag 31 I mjlpåsen

En tur i dimman!
Gick upp som vanligt, men istället för att åka till jobbet tog jag mig en skön tur på isen, antar att det är stunder som denna som jag skulle druckit en Norrlands Guld. *ler*
   
(Dimman låg verkligen tät)

Stundtals såg jag knappt något, bara en vid "massa" som bäddade in mig och avskärmade mig från allt och alla. Startade min färd vid Främbyudde och åkte mot Storsund.

  
(Vackert *ler*...på väg till Storsund)

Konstigt hur världen kan uppfattas annorlunda när jag inte har några riktmärken att ta fasta på, hade jag inte haft min GPS skulle jag helt säkert kunnat lova att jag var på väg åt felhåll ett tag! Kanske är det som livet själv kan vara. Utan riktmärken och kända landmärken är det lätt att navigera fel, lätt att tro sig veta att något är något helt annat än det i själva verket är, som att åka skridskor i dimma!!


(Framme i Storsund!)


(Välkommen till Hellmansö! )
 
 
(Åter vid Främbyudde, inte alls sig likt, liknar mer en tävligsbana än den Runn jag är van att se)

35 km på 2 timmar
Det blev 35 km på pricken, en skön tur om innehöll både stillhet och tid för mig själv samt en massa Holländare i trikåer. *ler* Kul med lite nyheter på sjön också. Gång på gång när jag åkte runt mellan Främbyudde och Roxnäsudde blev jag omkörd av olika gäng med dessa utländska skrinnare, hörde dem komma bakom mig, försökt åka så fint och rätt jag kund, samtidigt som jag inte ville tappa fart. *asg* Låren sved och jag var lycklig.

Morgondagen
Den innehåller spinning efter jobbet och sedan middagsbjudning hos AB, renovering av köksblandaren och lite mer fix av handfatsblandaren, sedan vet man aldrig vad som kan hända, kanske somnar jag utmattad och trött!! *ler glatt*

Godnatt världen!

Dag 30 Jobba jobba

Bara jobb!
Det är ifs inte så bara, men det är inte mycket tid över till att skriva och inget av vikt har hänt i mitt liv en tisdag som denna! Eller? Jo, kanske. Junior var med mig en sväng på jobbt, mässa! Han gick och frågade om han fick smaka en godis lite då och då, vilket han tydligen blev lovad av en besökare vid namn AB *ler* Vilket jag inte insåg.....han bara stog där bakom klädhyllan och när jag frågade vad han gjorde så tyggade han Dumlekola så käkarna nästan gick ur led. *ler*

Dag 29 Bara måndag och inget annat

Upp i ottan
Och iväg, till Friskis i Falun styr min kosa, knallade in där kl 0620, härligt att vara uppe i tid *jäsp* Kul att mötas av ett glatt leende det första jag gör, tack för det!! *leer* 45 min baspass passar bra en måndag. De vanliga siffrorna följer här!

01:12:05 med klockan på armen och påslagen

00:29:51 i min träningszon

132 i medelpuls

182 i maxpuls

663 kalorier

Och sedan en god frukost, jo den kan vara god även fast det inte var gröt som serverades. *asg* Vilken energi jag får av en sådan start på dagen, att det sedan är strålande solsken och en superfin vinterdag gör ju inte sakensämre. Idag skulle jag ha önskat mig en solotur på isen, en riktigt lång sådan på bort åt 5 mil vore underbart. Har inte blivit några sådana nu i vinter, mest kortare turer, men det ska det bli ändring på nu, skärpning Johanowski!! *ler*


(Vinter....


.....på.....


.....Fraggelberget)

Voooolllllá
Färdigt!! Skönt att det blev klart i tid och kul att det blev så bra, så vad tycks??


(Nu kan festligheterna börja. *ler*)






Dag 28 *lyrisk*

Sponsor skridskoåkning i Leksand
Söndag morgon, kl 0930 stod vi på is i den legendariska arenan i Leksand, Ejendals arena!! Jag tror att junior var lite mer lyrisk än jag var. *ler* Vilken grej alltså, få möjlighet att åka skridskor där Leksand annars spelar!! Kl 1015 klev några av spelarna i Leksand ut på isen och smågrabbarna inklusive undertecknad slöt upp till dessa. Lagen delades in och alla barn fick vara med och spela med Leksandsspelarna, vi pappor stod och såg på och drömde.....*asg*


(Redo för en hård match....*ler*)


(Önskade att han fick vara med....*ler*)

  
  
(Ett axplock från dagen som gick!)

Alla inblandade var mycket nöjda, jag och junior var extra nöjda. *ler* Vi fick titta i Leksands omklädningsrum och klubbförråd mm. Efteråt bjöds det på hamburgare till alla barn .....och vuxna. Verkligen en kanondag.
Tack Leksands IF!!



RSS 2.0