En helg i sportens tecken, en helg att minnas!


Jag är så lycklig!

Hela helgen har jag varit utomhus i det underbaraste av underbara, Svensk vinter när den visar sig från sin bästa sida, vilket är de flesta sidor!

*ler*

Freadan började med snöstorm och minusgrader, härligt! Vi for upp till norra Värmland och började med ett besök på travbanan i Torsby. Svenska Rallyt och serviceplatsen låg ganska öde i snöstormen när vi anlände i (mycket) god tid.

Kan inte låta bli att förundras över hur inponerad jag är av dessa förare, vilken kännsla de har. Det finns ingen annan sport som får mig att darra på läppen, men det får rally och gärna om vintern med mycket snö, höga plogkanter, kyla och strålande sol!

Sedan for vi längre norr ut, till Likenäs, strålande sol och en massa folk mötte oss där mitt i den Värmländska storskogen.

*ler*

Lördag!
Ännu en dag i strålande solsken, vi åkte slalom från tidig fm till em, första åket i backen var vårat. Bitande kyla och nypistat. Härligt!

Sedan en massa åk i solskenet och fikapaus i toppstugan!

Söndag!


Runnskrinnet på Runn! Jag var där redan kl 0900 och anmälde mig, strosade runt och myste i tältet och inväntade övriga åkare som började trilla in!

Första två varven tycker jag gick lite för "bra" så jag slog av lite på takten och åkte fya varv till, ville inte sluta åka så det blev 3 bonusvarv!

40 km på 2 tim och 2 min varven efter det slutade jag kolla tiderna.

*ler*



Utomhus är alltid underbart!


RSS 2.0